Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Weerterbroekplantsoen 39

Aan een rustig woonerf nabij het bruisende centrum van Meerssen ligt deze verrassend grote twee-onder-een-kapwoning met een grote garage, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Typering:
Deze gezinswoning is gelegen in de gemeente Meerssen, nabij het bruisende centrum en diverse bossen, wandel- en fietsmogelijkheden. Het gezellige centrum van Meerssen heeft een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca maar ook voorzieningen zoals scholen, recreatie en sportfaciliteiten. De bereikbaarheid met eigen vervoer en met openbaar vervoer is goed en de aansluiting op de belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en de A79 is gemakkelijk te bereiken.

Begane grond:
Ontvangsthal met toegang tot de woonkamer, inpandige berging, trappenhuis en de meterkast. Wasruimte van circa 5 m² aan de voorzijde van de woning. Toiletruimte voorzien van zwevend closet en fonteintje. De sfeervolle woonkamer van circa 40 m² met een fraaie houten vloer, haardpartij en schuifpui naar de achtertuin staat in open verbinding met de aangrenzende keuken van circa 8 m². De keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, 6 pits gasfornuis met grote oven en een koel/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtertuin eveneens bereikbaar. De garage van circa 27 m² en een hoogte van 3 meter, is bereikbaar vanaf de oprit en vanuit de tuin. Deze garage is voorzien van elektra, wasbak en een elektrische sectionaal poort.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping. Drie slaapkamers van respectievelijk circa 9 m², 11 m² en 10 m², de slaapkamer voor heeft een eigen wasbak. Aangrenzend aan deze laatste slaapkamer ligt een dakterras van ca. 8 m² op het westen. Geheel betegelde badkamer voorzien van een verzonken ligbad, wastafel met meubel, douchecabine en toilet. De gehele eerste verdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van een keurige laminaatvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare riante slaapkamer van circa 28 m² met moderne douchecabine, wastafel, een dakkapel over bijna de volle breedte, laminaatvloer, diverse ingebouwde kasten, waarvan één met opstelplaats van de elektrische boiler t.b.v. de douche.

Tuin:
De op het westen gelegen achtertuin van circa 75 m² is netjes aangelegd, via achterom bereikbaar en biedt toegang tot het zonnige dakterras van circa 27 m² op de garage. In de tuin ligt de houten berging, welke is voorzien van elektra. Fraai aangelegde voortuin met naastgelegen oprit voor circa 3 auto's.

Algemeen:
Bouwjaar: 1978.
Perceeloppervlakte: 305 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 130 m2, inhoud: 594 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwisolatie, en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.