Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Veeweg 7

Op een mooie en landelijke locatie gelegen vrijstaande bungalow met vrijstaande hobbyruimte, carport en ruime tuin (perceeloppervlakte circa 696 m2).

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Representatieve entree (circa 4 m2) met natuurstenen vloer, meterkast, toilet met fonteintje, slaap/studeerkamer (3,98 x 3,48) met parketvloer. Woonkamer (circa 40 m2) met parketvloer, panorama gashaard en uitgang naar overdekt terras, leefkeuken (3,98 x 3,13) alwaar luxe aanrechtcombinatie met composiet werkblad, 5 pits- inductiekookplaat, wasemkap, combi magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, geïntegreerde keukenmachine, (aanbouw)bijkeuken (3,0 x 2,84) alwaar aanrechtblok en aansluiting witgoed, overloop/gang, slaapkamer (3,00 x 3,29) met parketvloer, badkamer (3,00 x 2,52) met elektrische vloerverwarming, toilet, douche en 2 vaste wastafels, (aanbouw) slaapkamer /zitruimte (7,32 x 3,54) met tegelvloer, vloerverwarming en draaideuren naar de tuin, diverse natuurstenen terrassen, tuinhuisje, oprit, vrijstaande hobbyruimte (circa 35 m2) met mogelijkheid voor praktijk aan huis of gastenverblijf, carport (circa 28 m2).

1e verdieping:
Ruime bergzolder (circa 50 m2, geen stahoogte) te bereiken via vlizotrap, alwaar c.v.-gas combi (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1970.
Perceeloppervlakte: totaal 696 m2
woonoppervlakte: 189 m2, inhoud: 839 m3.
De woning is v.v. gedeeltelijk vloerisolatie, plafondisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, dubbele beglazing, Stroomvoorziening: 3 x 25 A (krachtstroom), 14 zonnepanelen met een verwachte opbrengst van circa 3000 Kwh per jaar, voorschot gas en elektra: Euro 157,-- per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg, voorkeur verkoper: 5 maanden na definitieve verkoop.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.