Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Veeweg 15

Direct naast de Geul en tussen het centrum en natuurgebied gelegen vrijstaande woning op een ruim perceel (circa 1160 m2) met ruime garage (circa 43 m2), 
geschikt voor diverse doeleinden (eventueel praktijk/beroep aan huis).

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het natuurgebied “de Dellen” , het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Kleine kelder (circa 3 m2) voor opslag.

Begane grond:
Ruime voor- en achtertuin, diepe oprit, bordes aan voorzijde, entree met breukmarmeren vloer, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer (totaal circa 38 m2) met open keuken alwaar aanrechtcombinatie voorzien van oven, kookplaat, wasemkap, spoelbak en koelkast, slaapkamer (4,0 x 3,27) badkamer (circa 5,5 m2) voorzien van ligbad, vaste wastafel en aansluiting wasmachine en droger, ruim terras (circa 30 m2) aan de achterzijde, aparte c.v.-ruimte alwaar c.v.-gas eigendom 2018, ruime achtertuin, ruime garage (7,0 x 6,1) met sectionale poort.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (4,34 x 3,93) voorzien van dakkapel en vaste wastafel, berging in het knieschot, study (2,67 x 1,83) slaapkamer II (5,45 x 5,88).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972.
Perceeloppervlakte: 1166 m2,
Gebruiksoppervlakte wonen: 127 m2, inhoud: 478 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (nageïsoleerd), gedeeltelijk dubbele beglazing.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.