Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Vauwerhof 36

Op goede en sfeervolle locatie gelegen dit ruime instapklare woonhuis met 5 slaapkamers, 3 badkamers, garage, brede oprit en onderhoudsvriendelijk tuin.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal alwaar, meterkast, wandcloset met fonteintje en cv- opstelplaats (huur, 2014). Ruime woonkamer met gashaard, en veel lichtinval (circa 16,00 x 4,41), open keuken (4,46 x 2,99) voorzien van koelkast, apothekerskast, inductiekookplaat, combioven, vaatwasser, spoelbak en afzuigkap. De keuken en woonkamer zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. Bijkeuken (1,64 x 2,99) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van oven, inductiekookplaat , diepvries en afzuigkap. Garage (circa 3,01 x 6,63) voorzien van openslaande poort, verwarming en wateraansluiting. Tuin te bereiken via de woonkamer, bijkeuken en de garage en is gelegen op het zuiden. In de tuin is een werkkamer/slaapkamer I (4,41 x 3,46) gesitueerd, deze ruimte is voorzien van vloerverwarming en mogelijkheid voor het plaatsen van een wastafel.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (circa 2,88 x 6,06), slaapkamer III (6,06 x 3,00) met aansluitend een badkamer (2,34 x 1,96) voorzien van douche en wasbak, waskamer alwaar aansluiting voor het witgoed en badkamer II (1,16 x 1,96) voorzien van toilet, douche en vaste wastafel.

De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamers en slaapkamer II waarin Novilon ligt.

2e verdieping:
Te bereiken middels vaste trap, overloop met toegang tot het ruime dakterras, slaapkamer IV (circa 4,12 x 3,36) voorzien van screen, slaapkamer V
(2,73 x 4,12) met vaste wastafel en en geheel betegelde badkamer III (1,32 x 1,93) voorzien van vloerverwarming en douche.

De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. Alle ramen op de tweede zijn voorzien screens.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1995
Perceeloppervlakte: 275 m2.
Woonoppervlakte: 185 m2, inhoud 700 m3 (exclusief garage).
De woning is voorzien van vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.