Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Vauwerhof 20

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royaal direct instap klaar, geschakeld woonhuis met inpandige garage en besloten beklinkerde tuin op het Zuid/Westen (met zicht op de Basiliek van Meerssen).

Typering:
Deze fijne gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:
Oprit, entree met meterkast, toilet met wandcloset (2015), inpandige garage (5,27 X 2,76) voorzien van tegelvoer en aansluiting wasmachine en droger, mooie lichte woonkamer (totaal circa 45 m2) met schuifpui naar (gedeeltelijk) overdekt terras, semi open keuken aan de voorzijde, alwaar modern aanrechtcombinatie (2016) voorzien van vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, combi magnetron/oven en koelkast, overdekt terras (7,42 x 3,55) beklinkerde tuin en achterom. De begane grond is voorzien van een mooie tegelvoer en vloerverwarming (entree, woonkamer en keuken).

1e verdieping:
Overloop met vide (circa 9 m2, geschikt als studeer/werkkamer) slaapkamer I (circa 13 m2) slaapkamer II (3,90 x 2,16) slaapkamer III (2,91 x 2,50), moderne badkamer (2015) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset.

2e verdieping:
Overloop met berging, slaapkamer IV (circa 16 m2) voorzien van laminaatvloer, cv-ruimte, alwaar CV-gas (2015, eigendom) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1993.
Perceelgrootte: 180 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2, inhoud: 501 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Aanvaarding in onderling overleg.
Energielabel: B.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.