Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Tussen de Bruggen 59

Onder bod € 280.000,- k.k.

In 2021 gemoderniseerde instapklare tussengelegen mergelwoning met drie slaapkamers en royale tuin op het zuid-oosten met privé oprit en achterom.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Souterrain:
Provisiekelder (4,32 x 3,80).

Begane grond:
Entree alwaar meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime woonkamer (circa 29 m2) voorzien van opgang naar de verdieping, gesloten moderne keuken (2,33 x 5,29, 2021) onder andere voorzien van koelkast, diepvries, 4-pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Tevens is vanuit de keuken de tuin toegankelijk. De ruime tuin is gelegen op het zuid-oosten met oprit en berging.

De begane grond vloer is voorzien van een plavuizenvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (2,68 x 4,09). Slaapkamer II (3,67 x 2,55). Badkamer (2,63 x 2,01) voorzien van ligbad/douchecombinatie (bubbelbad), wastafel en toilet. Deze verdieping is geheel voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare verdieping met overloop, slaapkamer III (5,75 x 3,09), berging alwaar opstelplaats voor de c.v.-ketel (huur, bouwjaar 2015).

Algemeen:
Bouwjaar: 1904, geheel gerenoveerd in 2021
Perceeloppervlakte: 397 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 108 m2, inhoud circa 460 m3 
Energielabel: D
De woning beschikt over dakisolatie (Unidek) en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.