Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Tussen de Bruggen 2

In een van de mooiste straten van Meerssen met de geul parallel aan de tuin, karakteristiek monumentaal hoekpand van mergelsteen, met een prachtige tuin gelegen op een ruim perceel, en 5 slaapkamers.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, Scholengemeenschap Stella Maris (voortgezet onderwijs), diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 28m2).

Begane grond:
Ruime representatieve entree met authentieke tegelvloer, meterkast, toilet met fonteintje, eetkamer/zitkamer (5.24 x 3.76) voorzien van mooie donkere parketvloer, houtkachel en uitgang naar terras en zeer mooie aangelegde tuin met diverse terrassen en garage voor eventueel een motor of diverse fietsen, gesloten lichte keuken (3,72 x 2,17) voorzien van granieten aanrechtblad, inductie kooplaat, vaatwasser, combi oven, afzuigkap, koel/vriescombinatie. Vanuit de hal komt u in de voorste lichte woonkamer (5.27 x 3.92) ook met mooie donkere parketvloer, met in de hoek een sfeervolle open haard.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (2.17 x 3.76), slaapkamer II (circa 9 m2), slaapkamer III (2.17 x 3.72), ruime slaapkamer IV (5.27 x 3.94) met veel lichtinval, badkamer (3.39 x 1.92) voorzien van grote inloopdouche, wastafel en hangtoilet, mooie designradiator en vloerverwarming. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer, behalve de badkamer.

2e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping, grote slaapkamer V (5.27 x 4.12) inclusief mooie open badkamer, voorzien van wastafel en inloopdouche, alwaar opstelplaats cv-ketel (2017 eigendom). De gehele tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking, behalve de badkamer. In de knieschotten van de zolder zijn inbouwkasten gemaakt. Boven deze tweede verdieping is een vliering, via vlizotrap te bereiken.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1731, herbouwd: 1968 en verbouwd tussen 2006 en 2008.
Perceeloppervlakte: 612 m2, woonoppervlakte: 163 m2, inhoud: 681 m3.
De woning is voorzien van kunstof kozijnen met dubbele beglazing.
Het gehele huis is goed beveiligd met een sophisticated alarm en veiligheidssloten.
Aanvaarding in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden