Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Synagogeplantsoen 46

Op zeer goede locatie gelegen, halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage en tuin met terras op het zuiden.

Typering:
Deze halfvrijstaande woning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar. In de directe nabijheid van de woning bevinden zich wandel- en fietsgebieden.

Begane grond:
Ruime entree alwaar toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast, leefruimte (circa 54m2) bestaande uit woonkamer met houtkachel en aparte eetkamer voorzien van massief eiken parketvloer, moderne keuken (2006) met tegelvloer en moderne aanrechtcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad, 5-pits gasfornuis, oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en spoelbak, magnetron. Tuin met terras gelegen op het zuiden voorzien van zonnescherm. Garage/berging (3,04 x 6,04) voorzien van tegelvloer bereikbaar vanuit de tuin. Diepe oprit (circa 15m) met carport.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,87 x 2,88) met twee vaste kasten, slaapkamer II (4,55 x 3,87), slaapkamer III (3,57 x 2,69), volledig betegelde badkamer (2,66 x 1,86) voorzien van hoekligbad/douche combi, vaste wastafel, wandcloset en elektrische vloerverwarming. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, alwaar mooie slaapkamer IV (3,93 x 3,86) voorzien van vloerbedekking met vaste kastenwand in knieschot, berging alwaar aansluitingen witgoed en opstelplaats CV-ketel (2007, eigendom) en omvormer zonnepanelen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972, uitbouw 1992.
Perceeloppervlakte: 281 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 141 m2, inhoud: 498 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, gedeeltelijk dakisolatie en spouwmuurisolatie, diverse rolluiken en 16 zonnepanelen. Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.