Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Stationstraat 58

Vraagprijs € 1.090.000,- k.k.

Karakteristieke aan een groene brede laan nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen vrijstaande villa met 6 slaapkamers en inpandige garage, parkeermogelijkheid voor drie auto’s, schitterende onder architectuur aangelegde en aan de Geul grenzende tuin met achter uitzicht op natuurgebied (totale perceel is 1539 m2) met mogelijkheid voor praktijkruimte/aan huis gebonden beroep (circa 36 m2).

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) is zeer gunstig. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Garage (circa 35 m2, circa 9,5 meter diep) met automatische garagepoort, wijnkelder (circa 16 m2) met toegang naar hoge kruipruimte, c.v. ruimte (circa 8 m2) alwaar c.v.-gas (eigendom, bouwjaar 2000) met indirect gestookte boiler. De c.v.-leidingen in de kruipruimte zijn recent vernieuwd.

Begane grond:
Entree (circa 18 m2) met meterkast, wandcloset met fonteintje, zeer grote woonkamer (totaal circa 75 m2) voorzien van nieuwe designradiatoren, parketvloer, openslaande tuindeuren naar gezellig zijterras en groot achterterras, openhaard, alsmede keuken (16.2 m2) met aanrechtcombinatie voorzien van oven, spoelbak (met Quooker), vaatwasser, gaskookplaat en wasemkap, en wasruimte (4,20 m2) met vaste kasten, aansluiting voor wasmachine en droger. Het grote achterterras (circa 60 m2) is voorzien van zonneschermen en heeft aansluiting op de schitterende aangelegde tuin met diverse terrassen en bergingen/opslag. Voormalige tandartspraktijk: Eigen voordeur en entree, toilet, studeerkamer (10,1 m2) ouderslaapkamer I (17,3) voorzien van laminaatvloer, airco en aansluitende moderne badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en designradiator. Via vlizotrap is toegang tot de bovenliggende zolder.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (6 m2) alwaar aanwezig 2 vaste wastafels, ligbad, douche en wandcloset, slaapkamer II (15,3 m2), slaapkamer III (8,2 m2) met vaste wastafel, slaapkamer IV (10,4 m2) met vaste wastafel en trapkast, garderobekast (circa 4 m2) met vaste kasten.

2e verdieping:
Overloop met vaste kastenwand, twee afzonderlijke zolderruimtes, slaapkamer V (circa 9,3 m2) met vaste wastafel en voorzien van dakkapel, slaapkamer VI (14,6 m2) met vaste wastafel, kleine badkamer met douche en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1950
Perceeloppervlakte: 1539 m2, woonoppervlakte: 274 m2, inhoud: 1260 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijke spouwmuurisolatie en overal dubbele beglazing. De woning is recent begane grond geheel verbouwd en gerenoveerd evenals het gehele schilderwerk buiten (inclusief alle gevels) en grotendeels binnen.
Aanvaarding: in overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.