Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Stationstraat 52

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Nabij het station en het centrum van Meerssen en aan een groene brede laan gelegen karakteristiek halfvrijstaand ruim woonhuis (4 slaapkamers) gelegen op een ruim perceel (tuin circa 35 meter diep!!) met carport, achterom en oprit.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Waskelder (3.70 x 3.00) alwaar aansluiting witgoed.

Begane grond:
Ruime representatieve entree met marmeren vloer, meterkast en garderobe, toilet, ruime woonkamer (circa 52 m2) voorzien van kersenhouten parketvloer, open haard en grote schuifpui naar de diepe achtertuin, gesloten keuken (12 m2) voorzien van moderne keukenopstelling met vaatwasser,wasemkap, koel-/vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, oven en spoelbak. Ook vanuit de keuken toegang tot het terras en de diepe achtertuin (circa 35 meter diep) welke gelegen is op het noordwesten en met veel privacy.

1e verdieping:
Overloop met twee vaste kasten, studeerkamer (3,4 x 2,18) met trap naar 2e verdieping, grote ouderslaapkamer (circa 25 m2) voorzien van garderobe, vaste kastenwand en houten vloer, aansluitend terras (circa 12 m2) te bereiken via schuifpui, badkamer I (2,56 x 2,0) alwaar douche, 2 vaste wastafels en designradiator, badkamer II (2,15 x 1,85) alwaar ligbad, wandcloset en vaste wastafel, slaapkamer II (3,18 x 2,65) slaapkamer III (4,0 x 3,76) voorzien van vaste kastenwand.

2e verdieping:
Slaapkamer IV (4,13 x 3,85) voorzien van laminaatvloer, berging in knieschot en dakkapel (2013), berging (3,15 x 3,2) alwaar c.v.-gas eigendom 2003 met indirect gestookte boiler.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1954
Perceeloppervlakte: 674 m2,
Woonoppervlakte: 175 m2, inhoud: 548 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. Dakisolatie (nageïsoleerd).
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.