Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Stationstraat 46

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Achter deze fraaie gevel gaat een sfeervolle woning met een vloeroppervlakte van meer dan 200m2 verborgen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de fraaie badkamer en een zeer ruime masterbedroom met inloopkast. De goed onderhouden, sfeervolle tuin is gesitueerd op het westen en aan de voorzijde heeft u parkeergelegenheid op eigen terrein. U woont aan een van de mooiste straten in Meerssen, nabij het station en het gezellige centrum.

Typering:
De woning staat in een zeer gewilde, groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark en het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen. U kunt lopend naar het gezellige centrum met diverse winkels, een supermarkt, speciaalzaken en restaurants. In de directe nabijheid zijn diverse sportvoorzieningen waaronder hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness. Meerssen heeft vele voorzieningen waaronder een bibliotheek, buitenzwembad en goede scholen. De situering ten opzichte van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) is zeer goed. Meerssen ligt op slechts 6 kilometer van het centrum van Maastricht en zowel België als Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Begane grond:
In de prachtige hal ziet u de trap naar de eerste verdieping en een trap naar de wijn-/provisiekelder. Dubbele deuren geven toegang tot de uitgebouwde woonkamer (circa 61 m2) van meer dan 10 meter diep met vele, grote ramen, een speelse indeling en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit het portaal zijn de berging/wasruimte (1,28 x 2,64) alwaar aansluiting witgoed, en een kantoorruimte bereikbaar. De kantoorruimte (2,59 x 5,02) heeft een eigen entree waardoor deze zeer geschikt is voor een ondernemer. Het hoge, schuine plafond en halfronde erker geven de zeer compleet uitgevoerde eetkeuken veel sfeer. Deze sfeervolle woning staat op een perceel van 340m2 waarbij de achtertuin op het westen is gesitueerd. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen terrein en aan de linkerzijde is een eigen achterom. In de achtertuin ziet u meerdere terrassen, een houten berging voor tuingereedschap en een speelse indeling met fraaie beplanting en een klein niveauverschil.

1e verdieping:
Niet alleen op de begane grond maar ook op de 1e verdieping is de woning uitgebouwd. Aan de achterzijde is de zeer ruime masterbedroom (6,10 x 5,01) die in verbinding staat met een inloopkast en de badkamer. De badkamer (2,05 x 1,88) is ingedeeld met een ruime douche, tweede toilet en een wastafel. U kunt de badkamer ook vanaf de overloop bereiken. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers (circa 8 m2 en circa 10 m2), waarvan de grootste slaapkamer met openslaande deur en frans balkon.

2e verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de zolderkamer met een nokhoogte van meer dan 2.50 meter en een groot raam in het schuine dakvlak. Aansluitend zijn een tweede badkamer en een L-vormige berging, alwaar CV ketel (eigendom). De badkamer heeft een kleine dakkapel aan de voorzijde, een douche en een wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1953.
Perceeloppervlakte: circa 340m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 208m2, inhoud circa 794m3.
Energielabel: E.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Gezien de het bouwjaar van de woning kunnen asbesthoudende materialen zijn verwerkt.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.