Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Sint Josephstraat 95

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Nabij het centrum van Meerssen gelegen grotendeels gemoderniseerde half-vrijstaande woning met drie slaapkamers, ruime garage, oprit en diepe tuin (circa 25 meter diep).

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (3,97 x 2,80) met aansluiting witgoed.

Begane grond:
Ruime entree met breuk-marmeren vloer, modern wandcloset met fonteintje, meterkast (2020) met vaste kastenwand en toegang tot de verdieping. Leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van een mooie lichte parketvloer en leef-keuken voorzien van een laminaatvloer alwaar een moderne aanrechtcombinatie (2020) voorzien van composiet aanrechtblad, inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, diepvries, spoelbak met keukenboiler en vaatwasser, ruim terras (circa 25 m2) met diepe tuin (circa 25 meter vanaf achtergevel hoofdbouw) gelegen op het zuiden, ruime garage (6,52 x 3,26) voorzien van automatische sectionale poort (2020), achterom en ruime oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,73 x 2,63), slaapkamer II (3,13 x 3,73) slaapkamer III (3,13 x 2,86) voorzien van laminaatvloer. Moderne badkamer (2020, 2,63 x 2,86) voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en wandcloset. Gedateerde 2e badkamer (2,60 x 1,23).

2e verdieping:
Te bereiken via vlizotrap alwaar ruime zolder (nokhoogte circa 3,54 meter) met mogelijkheid tot realiseren van vaste trap en extra slaap-, werk-, hobbykamer. Tevens is hier de c.v.-ketel (eigendom, bouwjaar 2020) en de mechanische ventilatie gesitueerd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966, uitbouw 1975, in 2020 grotendeels gemoderniseerd
Perceeloppervlakte: 319 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m2, inhoud: 495 m3
Energielabel: D (vóór modernisering 2020)
De woning is voorzien van dubbele beglazing, gedeeltelijk houten en gedeeltelijk kunststof kozijnen (verdieping 2020), isolatie in plafond 1e verdieping, diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.