Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Proost Hugostraat 4

In geliefde en prettige woonomgeving gelegen, riant uitgevoerde vrijstaande woning met 6 slaapkamers, ruime zolder, garage en zeer royaal perceel van circa 1.048 m² met goede bezonning en privacy. Hiernaast beschikt deze woning over een compleet souterrain van circa 100 m², met aparte ingang, ten behoeve van praktijk aan huis, kantoor, atelier of te gebruiken als hobbyruimte. Kortom, een perfecte combinatie van wonen en werken. Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen vrijstaande riante woning met 6 slaapkamers, mooie sfeervolle zonnige tuin met veel privacy (geen directe achterburen), deze woning beschikt over een compleet souterrain van circa 100 m², oprit en diepe garage.

Typering:
In een zeer gewilde en groene omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
De woning beschikt over een riant souterrain, dat tevens bereikbaar is via een separate entree, maar ook eventueel via de hal. Via een bordestrap is de voormalige fysio praktijkruimte bereikbaar, die is verdeeld in de volgende ruimten: wachtruimte met kantoor, 3 behandelkamers, toiletruimte en doucheruimte met sauna. Deze ruimten zijn eenvoudig uitgevoerd en dienen dan ook gemoderniseerd te worden (totale gebruiksoppervlakte circa 100 m²).

Begane grond:
Entree, representatieve en ruime hal van 26 m² afgewerkt met plavuizenvloer, fraaie trappartij, gastentoilet en toegang tot de woonruimten (ook mogelijk om het souterrain bereikbaar te maken via de hal). De woonkamer is ruim van opzet (circa 46 m²) en wordt gekenmerkt door de optimale lichtinval en het fraaie zicht op de achtertuin. De woonkamer is afgewerkt met een plavuizenvloer en voorzien van een open haard. Vanuit de hal en de woonkamer is de leefkeuken van circa 28 m² bereikbaar, die is voorzien van een keurige in lichte kleur uitgevoerde aanbouwkeuken in hoekopstelling. Deze keuken is voorzien van alle comfort waaronder een koelkast, spoelbak, combi magnetron/oven, 4-pits gascomfort, afzuigkap en een vaatwasser. Via de keuken is tevens tuincontact mogelijk via een dubbele openslaande tuindeur. Via de keuken is de daarachter gelegen praktische bijkeuken van 10 m² toegankelijk met aansluiting voor wasmachine en een spoelbak. De bijkeuken geeft ook toegang naar de tuin en naar de diepe garage die is voorzien van een hardhouten poort.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn 5 goed geproportioneerde slaapkamers bereikbaar van respectievelijk 24 m², 12 m², 11 m², 10 m² en 8 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van meerdere praktische muurkasten en afgewerkt met een keurige laminaatvloer (2017). De ouderslaapkamer beschikt bovendien over een balkon, diverse muurkasten en zelfs over een eigen badkamer (11 m²), uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel. Hiernaast is er een 2e badkamer (5 m²) welke zeer recent vernieuwd is (2018) en voorzien is van een inloopdouche, strakke wastafel en een toilet. Alles uitgevoerd in lichte kleurstelling en duurzaam materiaalgebruik.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en is ingedeeld in royale overloop van circa 16 m², een 6e slaapkamer van circa 21 m² en een bergzolder (circa 25 m²) met cv-opstelling (2005 Nefit HR gas, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1969.
Perceelgrootte: 1.048 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 211 m2 inhoud: 1.245 m3.
Gebruiksoppervlakte overig (inpandig): circa 224 m² (souterrain, garage en zolder)
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, deels houten kozijnen. Grotendeels isolerende beglazing. Gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Warm watervoorziening: middels combi-ketel en close-in boiler (beide in eigendom).
Aanvaarding: in onderling overleg.
Ter plekke van de locatie Proost Hugostraat 4 te Meerssen geldt de Beheersverordening Kernen van de gemeente Meerssen. Deze beheersverordening is op 27 februari 2014 vastgesteld door de raad van de gemeente Meerssen. In concrete geeft de vigerende bestemming een woonfunctie aan, waarbij aan huis verbonden beroepen zijn toegestaan.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.