Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Proost Falcostraat 5

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen halfvrijstaande en uitgebouwde woning met 3 slaapkamers, mooie sfeervolle tuin met veel privacy (geen directe achterburen), diepe oprit en garage.

Typering:
In een zeer gewilde en groene omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Provisiekelder (4,23 x 2,96) alwaar opstelplaats cv-ketel (huur).

Begane grond:
Entree (circa 8 m2) voorzien van tegelvloer, garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, ruime leefruimte (circa 60 m2) bestaande uit woonkamer (6,83 x 3,48) voorzien van vloerbedekking en met veel tuincontact door de vele raampartijen, eetkamer (3,53 x 2,45) voorzien van vloerbedekking, zitkamer (4,64 x 3,98) voorzien van vloerbedekking en open haard en gesloten keuken (3,30 x 2,45) voorzien van tegelvloer en eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en diepvries. Sfeervolle tuin te bereiken middels openslaande deur in de woonkamer en voorzien van voldoende privacy, achterom, buitenhaard en toegang tot de garage (5,44 x 3,50) met rolpoort en diepe oprit, geschikt voor meerdere voertuigen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,50 x 2,75) slaapkamer II (3,72 x 3,39) met toegang tot het balkon middels openslaande deur, slaapkamer III (3,39 x 3,29), berging (2,45 x 1,06) alwaar aansluiting wasmachine en droger en moderne betegelde badkamer (2008, 3,55 x 2,05) alwaar douche, wandcloset, lichtspots en vaste wastafel. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Vliering (te bereiken via luik, geen stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 1966.
Perceelgrootte: 347 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124m2 inhoud: 564 m3.
De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.