Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Proost de Beaufortstraat 18

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen royale vrijstaande woning met kantoorruimte, 4 slaapkamers, ruime oprit en mooi aangelegde tuin. Geheel nieuw herbouwd in 2008 en afgewerkt met duurzame en luxe materialen. Door het invallend licht rondom een genot om te leven en te wonen!

Typering:
In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Kelder met 2 provisieruimtes van respectievelijk circa 4 m2 en 3,5 m2.

Begane grond:
Ruime entree (circa 12 m2) voorzien van tegelvloer, meterkast, garderobe en badkamer voorzien van wandcloset, wastafel in meubel en douche, ruime hal (circa 12 m2) met vide, royale living (circa 70 m2) bestaande uit woonkamer voorzien van gas openhaard en schuifpui richting de tuin, eethoek, keuken voorzien van Amerikaanse koelkast, spoelbak, oven, magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, wokbrander en afzuigkap, bijkeuken (1,94x2,37), vanuit entree te bereiken kantoorruimte (circa 11 m2) en slaapkamer (circa 16 m2), aangelegde tuin met tuinhuisje (achterzijde) en terras. De begane grond is grotendeels voorzien van een parketvloer.

1e verdieping:
Overloop met vide, slaapkamer I (3,83 x 3,54), badkamer I voorzien van inloopdouche en vaste wastafel, slaapkamer II (3,53 x 3,24), slaapkamer III (5,33 x 3,53) voorzien van balkon en inloop garderobe, luxe badkamer II (circa 10 m2) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel in badmeubel, designradiator en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van een parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1965, geheel herbouwd en geïsoleerd in 2008
Perceeloppervlakte: 660 m2
Woonoppervlakte: 217 m2; inhoud: 919 m3
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, screens rondom, oprit geschikt voor 2 auto’s, gehele sanitair is van Villeroy & Boch en Duravit. De woning is gebouwd onder de architectuur van de Bossche school.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.