Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Pastoor Joannes Aussemsstraat 39

Op te knappen twee-onder-één kapwoning gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Meerssen. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, een vaste trap naar de tweede verdieping en een garage.

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 5 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (1,78 x 4,27).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, toiletruimte geheel betegeld met fonteintje en trapopgang naar de verdieping. L-vormige woonkamer (circa 33 m2) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (circa 9 m2) geheel betegeld voorzien van 4-pits gasfornuis, wasemkap, oven en spoelbak. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasapparatuur. Vanuit de keuken is de tuin toegankelijk. Tuin met terrasoverkapping, gelegen op het noordwesten. Garage (3,45 x 5,04) met berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (3,65 x 2,86) met kastenwand, slaapkamer II (3,65 x 4,04) met kastenwand, slaapkamer III (1,99 x 2,74). Badkamer geheel betegeld voorzien van douche en wastafel.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte. Overloop, slaapkamer IIII (circa 9 m2) met dakkapel, separate bergruimte alwaar c.v.-ketel is gesitueerd (eigendom, bouwjaar 2016).

Algemeen:
Bouwjaar: 1964
Perceeloppervlakte: 295 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 92 m2, inhoud: circa 509 m³
De woning is voorzien van deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken en dakisolatie.
Energielabel: E
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.