Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Pastoor Goswijn a Castrostraat 8

Op een zeer goede locatie (aan de rand van het centrum) gelegen halfvrijstaand woonhuis met oprit, garage, uitbouw en met een besloten tuin met veel privacy.

Typering:
Dit tussengelegen woonhuis is rustig gelegen in het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (3,77 x 3,52).

Begane grond:
Entree (circa 7,5 m2) toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer (circa 33 m2) voorzien van parketvloer en open haard, eetkamer/leefkeuken (circa 18 m2) voorzien van marmeren vloer en tegelvloer en eenvoudig doch nette aanrechtcombinatie, originele badkamer met zitbad (2 m2) garage (5.91 x 3,01, hoogte 2,79 meter) alwaar c.v.-gas combi (eigendom circa 2013) diepe tuin (circa 15 meter diep) met veel privacy, geen directe achterburen.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (circa 7,7 m2) voorzien van douche, vaste wastafel, ligbad en toilet, slaapkamer I (2,77 x 3,60) met balkon, slaapkamer II (circa 12 m2) slaapkamer III (3,47 x 2,57). De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer (met uitzondering van de badkamer).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1961.
Perceeloppervlakte: 346 m2.
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing in grotendeels nieuwere kozijnen.
Gebruiksoppervlakte wonen: 116 m2, inhoud circa 513 m3.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.