Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Pastoor Arnold Somyasingel 249

Nabij wandelgebied en het centrum van Meerssen gelegen, zeer sfeervol en recent (2017) vrijwel geheel gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met uitbouw, besloten tuin en garage.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (kalverbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder (7.27 x circa 3.46) alwaar aansluiting wasmachine.

Begane grond:
Mooie ruime lichte entree, voorzien van mooie marmeren vloer, meterkast, garderobe, toegang souterrain, moderne toiletruimte met rosé marmeren vloer, achterwand en wasbakje. Industriële taatsdeur naar het leefgedeelte (circa 62 m2) eetkamer met mooie raampartijen, sfeervolle woonkamer alwaar moderne inbouw haard. Moderne betonlook keuken met natuursteen blad waarin Pittcooking en downdraft afzuiging is geïntegreerd, Amerikaanse koelkast, stoomoven, vaatwasser, spoelbak, grote oven en veel kastruimte. De keuken is voorzien van een mooie grote geheel te openen 3 deels schuifpui die zowel de bijzondere muur van Kunrader steen verdeeld in binnen en buiten, als de tegelvloer die vanaf de keuken doorloopt naar terras. De op het zuid-oosten gelegen aangelegde tuin is voorzien van een vaste moderne zit, loopdeur naar de oprijlaan en toegang tot de garage, de garage ( 2.93 x 4.87) is voorzien van openslaande deuren en een aanrechtblokje met spoelbak en elektrische kookplaat. Ruime oprit voor meerdere auto’s. De leefruimte is voorzien van een zeer mooie houten Raftwood vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer (2.46 x 1.73) voorzien van inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en betonvloer met vloerverwarming, (ouder)slaapkamer I (3.77 x 3.96) voorzien van ligbad en toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning, slaapkamer II (3.35 x 3.93), trapkast, slaapkamer III/kastenkamer (circa12 m2) voorzien van diverse vaste kasten, vloerbedekking en vaste trap naar de tweede verdieping. Deze gehele verdieping is voorzien van een mooie parketvloer met uitzondering van de badkamer en slaapkamer III/Kastenkamer.

2e verdieping:
Ruime zolderverdieping (circa 4.79 x 7.04) te bereiken via vaste trap, royale slaapkamer voorzien van vloerbedekking en dakvensters.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960. Uitbouw: 2017.
Perceeloppervlakte: 312 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 148 m2, inhoud: 611 m3.
Dakisolatie (nageïsoleerd), houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is in 2017 geheel gemoderniseerd!
Voorbereiding aansluiting zonnepanelen en warmtepomp reeds aanwezig.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.