Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Pastoor Arnold Somyasingel 2

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen mooie semi bungalow met veel privacy, inpandige garage en appartement/werkruimte op straatniveau.

Typering:
Deze fijne bungalow ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Straatniveau:
Zeer ruime oprit en tuin rondom, inpandige garage (circa 23 m2, circa 7 meter diep) c.v. ruimte (circa 10 m2) alwaar c.v.-gas (eigendom, 2006), wijnkelder (circa 8 m2). Aparte woonruimte in verhuurde staat, bestaande uit: entree, woonkamer (circa 20 m2) met laminaatvloer, keuken (circa 9 m2) met witte eenvoudig aanrechtblok, slaapkamer (4,17 x 3,69) , badkamer alwaar douche en vaste wastafel, apart toilet, berging (circa 10 m2) alwaar aansluiting wasmachine/droger en c.v.ketel (eigendom). Tussenmeter gas en water is aanwezig. De aparte woonruimte is voorzien van een mechanische luchtcirculatie.

Tuinniveau:
Overdekte entree, ruime entree/bordes (circa 10 m2) voorzien van tegelvloer, modern wandcloset met fonteintje, garderobekast, mooie lichte woonkamer (totaal circa 61 m2) met open haard en gedeeltelijk voorzien van parketvloer en natuurstenenvloer, gesloten keuken (circa 18 m2) met moderne lichte aanrechtcombinatie voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, 5 pits gaskookplaat, wasemkap en spoelbak, bijkeuken (circa 2 m2) overloop naar slaapkamers, slaapkamer I (circa 28 m2, nu werkkamer, voorzien van laminaatvloer en vaste kastenwand, moderne badkamer (circa 11 m2, 2018) voorzien van brede inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel, slaapkamer II (2,81 x 3,51) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (circa 20 m2) , voorheen 2 slaapkamers) ruim besloten terras, tuin, tuinhuisje en 2e oprit naar tuinniveau.

Algemeen:
Bouwjaar: hoofdbouw 1966, nieuwbouw 1988 en begin negentiger jaren uitbouw woonkamer.
Perceelgrootte: 1278 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 261 m2, inhoud: circa 1104 m3.
De woning is geheel voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing en spouwmuurisolatie (1988) nieuwbouw. Tevens is de woning voorzien van 24 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van circa 5.000 Kwh per jaar. Aanschaf juni 2016.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.