Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Parallelweg 34

Nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen karakteristiek, sfeervol en ruim halfvrijstaand woonhuis (5 slaapkamers!!) gelegen op een groot perceel (tuin circa 45 meter diep!!) grenzend aan de Geul.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Hobbykelder (circa 31 m2) provisiekelder (8,11 x 2,16) alwaar onder andere c.v.-gas met indirect gestookte boiler (beiden van 2007, eigendom).

Begane grond:
Oprit, voortuin, afgesloten carport, entree met natuurstenen vloer, meterkast, wandcloset met fonteintje, sfeervolle woonkamer en suite (totaal circa 42 m2) met erker, schuifpui en gas open haard, leefkeuken (4,58 x 3,47) met wit aanrechtcombinatie voorzien van diverse apparatuur, T.V. kamer (circa 20 m2) met eiken houten vloer en vaste kastenwand, ruim terras op het zuiden, en diepe tuin (circa 45 meter diep) grenzend aan de Geul.

1e verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer, slaapkamer I (2,73 x 2,19, thans in gebruik als was- en strijkkamer) slaapkamer II (4,15 x 3,98) met vaste kastenwand en laminaatvloer, slaapkamer III (3,99 x 3,98) met mooie eiken houten vloer en airco unit, moderne badkamer (2,85 x 2,19, 2017) met inloopdouche, designradiator, dubbele vaste wastafel in badmeubel en wandcloset.

2e verdieping:
Overloop met vaste wastafel in badmeubel, slaapkamer IV (5,83 x 3,16) voorzien van dakkapel (2007) en slaapkamer V (3,72 x 3,14) voorzien van dakkapel (2007).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1938 
Perceeloppervlakte: 701 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 161 m2, inhoud: 803 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.