Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Oranje Nassaustraat 3

Instapklare uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamer, hobbykamer/speelkamer en bijkeuken gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt.

Typering:
Aan de rand van Meerssen gelegen woning in de nabijheid van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast. Royale leefruimte (circa 45 m2) met aan de voorzijde gelegen open keuken voorzien van moderne aanrechtcombinatie met kunststof blad, spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron, oven, inductiekookplaat en wasemkap, in het middengedeelte de eetkamer en aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met harmonicapui. Hobbykamer/speelkamer (5,48 x 2,35), deze ruimte is eventueel te gebruiken als kantoor, bijkeuken voorzien van aanrechtblok en aansluiting wasmachine en wasdroger. Onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het noordwesten met achterom. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (1,98 x 3,07), (ouder-)slaapkamer II (2,84 x 4,16), slaapkamer III (2,84 x 3,52), moderne geheel betegelde badkamer (1,98 x 2,44) voorzien van ligbad, vaste wastafel in meubel, wandcloset en radiator. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolderruimte (circa 18 m2)te bereiken via vaste trap alwaar dakvenster, aansluiting wasmachine en opstelplaats CV-ketel (huur bouwjaar 2012). Deze ruimte uitermate geschikt om een vierde slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlakte: 230 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2, inhoud: 465 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, volledig kunststof kozijnen (2015) met dubbele beglazing en diverse rolluiken. Er bestaat de mogelijkheid om extra parkeerplekken aan te kopen a € 10.000,- k.k. (63 m2).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.