Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Montfortanenplein 31

Op een mooie, rustige locatie in het centrum van Meerssen royaal appartement (zonder lift) met twee slaapkamers, ruim balkon op het zuid/westen gelegen, parkeerplaats en berging.

Typering:
Meerssen is een sfeervolle gemeente met veel natuurschoon en monumentale gebouwen. Het is een prettige woongemeente met ca. 20.000 inwoners. Het ligt ongeveer 5 kilometer van Maastricht en heeft goede aansluitingen op het nationale wegen net (op - en afritten A2 en A79) verder zijn er goede trein en busverbindingen. De gemeente heeft een zeer gevarieerd goed winkel aanbod en er is goed basis - en voortgezet onderwijs aanwezig. Meerssen biedt u een prettig woonklimaat en een goede investering.

Begane grond:
Afgesloten gemeenschappelijke binnenplaats met slagboom, te bereiken via een onderdoorgang vanuit de Montfortlaan, alwaar een eigen parkeerplaats en een privé-berging.

1e verdieping:
Via buitentrap opgang naar open galerie. Ruime hal (2.00 x 3.72) plus meterkast, toegang tot de moderne badkamer (circa 7m2) met inloopdouche, wandcloset, wastafel in badkamermeubel. Open keuken (2.54 x 2.70) aanrechtcombinatie met gasfornuis, afzuigkap, separate ijskast en combi oven. Berging ( 2.54 x 1.16) alwaar c.v. gas huur 2018 en aansluiting wasmachine. Ruime woonkamer met studeerruimte (circa 31m2) met veel lichtinval door de grote raampartijen, uitgang naar riant terras (circa 15 m2) op het Zuid/westen gelegen met een elektrische zonwering, met veel privacy. Slaapkamer I (2.70 x 4.38) ook met toegang naar het riant terras.

2e verdieping:
Ruime Slaapkamer II te bereiken via vaste trap vanuit de hal. Separaat toilet met fonteintje. Berging in knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1982
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, gedeeltelijk dubbel beglazing in houten en kunststof kozijnen.
Woonoppervlakte: 94m2, Inhoud 304 m3.
Servicekosten: Euro 100,00 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.