Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Montfortanenplein 23

Op een mooie, rustige locatie in het centrum van Meerssen royaal en mooi licht appartement (zonder lift) met ruim balkon op het zuiden, parkeerplaats (nummer 23) en berging.

Typering:
Meerssen is een sfeervolle gemeente met veel natuurschoon en monumentale gebouwen. Het is een prettige woongemeente met circa 20.000 inwoners. Het ligt ongeveer 5 kilometer van Maastricht en heeft goede aansluitingen op het nationale wegen net (op - en afritten A2 en A79) verder zijn er goede trein en busverbindingen. De gemeente heeft een zeer gevarieerd goed winkel aanbod en er is goed basis - en voortgezet onderwijs aanwezig. Meerssen biedt u een prettig woonklimaat en een goede investering.

Begane grond:
Gemeenschappelijke binnenplaats, te bereiken via een onderdoorgang vanuit de Montfortlaan, alwaar een eigen parkeerplaats (nummer 23) en een berging.

1e verdieping:
Ruime goed beloopbare trap en opgang naar (buiten) galerie, ruime entree (circa 7 m2) meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (totaal circa 32 m2) inclusief semi open keuken met moderne aanrechtcombinatie (2018) voorzien van koelkast, diepvries, oven, inductie kookplaat, spoelbak en wasemkap, uitgang naar riant terras (circa 23 m2) op het Zuiden en met veel privacy en een zonnescherm, bijkeuken (2,54 x 1,17) alwaar c.v. gas (huur Euro 35,00 per maand, bouwjaar 2016), slaapkamer I (4,46 x 2,71), slaapkamer II (circa 7 m2), luxe badkamer (2,71 x 2,59) alwaar ligbad, wandcloset, designradiator, douche en vaste wastafel.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 18 m2) te bereiken via vaste trap naar slaapkamer/logeerkamer (circa 16 m2) voorzien van laminaatvloer en alwaar vaste wastafel, douche en aansluiting wasmachine.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1981.
Dakisolatie (na geïsoleerd), spouwmuurisolatie (1981) dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 95 m2 Inhoud circa 328 m3.
Energielabel: B.
Servicekosten: circa Euro 100,00 per maand (inclusief water).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).


Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.