Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Lange Raarberg 56

Op een prachtige locatie gelegen karakteristieke lichtblauwe vrijstaande villa “Gesina” genaamd. Amerikaanse bouwstijl vanuit de 18e eeuw, met apart gastenverblijf/ praktijkruimte op een perceel van 3.075 m2 met een schitterend uitzicht.

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Vanuit de hal te bereiken, ruime provisiekelder (circa 19 m2).

Begane grond:
Representatieve entree (circa 15 m2) voorzien van een mooie lichte eikenhoutenvloer doorlopend over de gehele begane grond, mooi trappenhuis, wandcloset met fonteintje, riante woonkamer ( circa 50 m2) is voorzien van mooie lichte eikenhoutenvloer en vide, sfeervolle houthaard, en hoog plafond (3.31 m) en veel lichtinval door de grote raampartijen, leef keuken/tuinkamer (circa 32 m2) voorzien van een luxe keukenaanbouw met een RVS kookeiland voorzien van combi-oven, vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat en RVS afzuigkap, slaapkamer I (4.34 x 3.16) moderne badkamer (3.90 x 2.28) voorzien van een inloop douche, 2 persoons ligbad, dubbele wastafel in design meubel. De badkamer is voorzien van een epoxy grindvloer. Berging (3.90 x 1.32 ) alwaar aansluiting witgoed.

Gastenverblijf/praktijkruimte:
Souterrain: souterrain (circa 34 m2)is ingericht als praktijkruimte, badkamer met toilet (circa 4 m2). Kleine keuken. De ruimte heeft zijn eigen CV-installatie (Nefit, eigendom, bouwjaar 2018). Begane grond: praktijkruimte (circa 22 m2), entree naar souterrain, twee overdekte terrassen, waarvan een voorzien is van een buitendouche. Op het dak bevinden zich 21 zonnepanelen. Berging ( 5.00 x 2.76) aan de achterzijde.

1e Verdieping:
Middels trap vanuit de hal te bereiken overloop met toegang tot slaapkamer II (circa 17 m2), slaapkamer III (circa 14 m2), Slaapkamer IV (circa 20 m2) vanuit deze kamer is de vaste trap naar de bergzolder, wandcloset met wastafel.

2e verdieping:
Middels vaste trap vanuit slaapkamer IV te bereiken royale opbergzolder alwaar ook de CV-installatie (merk Nefit, bouwjaar 2017, eigendom).

Tuin:
De parkachtige tuin is onder architectuur aangelegd met veel gazon en bomen, borders en een centrale vijverpartij. Rondom is er vrij uitzicht met veel rust en privacy. Ruime op- en afrit vanuit de straatzijde met carport (geschikt voor 2 auto’s) fraaie smeedijzeren poort (elektrisch bedienbaar). Er is tevens een achteruitgang naar de Korte Raarberg.

Algemeen:
Bouwjaar: 1890
Perceeloppervlakte: 3075 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 294 m2, inhoud: 1.304 m3
De woning is voorzien van dubbele beglazing en volledig geïsoleerd.
Tevens beschikt de woning over 21 zonnepanelen, opbrengst circa 6000Kwh.
De woning is volledig uit American Pitch Pine hout opgetrokken en staat op een betonnen/bakstenen fundament.
Tuin is onder architectuur (Nikki Reijers) aangelegd. Regenwateropvang t.b.v. waterdrainage en besproeiing tuin.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.