Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Lange Raarberg 2

Aan de rand van Meerssen, maar toch dicht bij het centrum, gelegen zeer ruim vrijstaand woonhuis met 7 slaapkamers, moderne leefkeuken en zwembad. Uitermate geschikt voor beroep/praktijk aan huis.

Typering:

Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:

Rechter gedeelte: Kelder 1 (4,58 x 2,83) kelder 2 (5,12 x 4,20) kelder 3 (3,48 x 3,94) alwaar c.v.-gas HR 2011 (eigendom) en indirect gestookte boiler 2011 (eigendom) en apparatuur ten behoeve van het zwembad.

Begane grond:

Linker gedeelte:
Mooie ruime parkeergelegenheid, hoofdentree te bereiken via natuurstenen terras, mooi entree (circa 20 m2) voorzien van hardstenen vloer, garderobe (2,66 x 3,68) alwaar onder andere de meterkast (elektra), ruime gang voorzien van natuurstenen vloer, gastentoilet alwaar wandcloset, urinoir en vaste wastafel, riante woonkamer (totaal circa 110 m2) bestaande uit 2 gedeeltes, gescheiden door een moderne gas openhaard, de hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, luxe inbouwspots en vaste boekenkast. TV kamer (4,47 x 3,68) met mooie parketvloer, ruime leefkeuken (circa 38 m2) met een houtkachel, moderne RVS aanrechtcombinatie (Bulthaupt) voorzien van een inductiekookplaat, magnetron/oven, espressoapparaat, spoelbak, vaatwasser, koelkast en diepvries. De bijkeuken (circa 3 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, vanuit de keuken is de tuin bereikbaar alwaar terras (circa 50 m2) belegd met natuursteen, verwarmd zwembad (8,5 x 3,3) afsluitbaar door middel van rolluik, speelse tuin gesitueerd op het zuiden en berging (3,0 x 3,0)

Rechter gedeelte (praktijk/beroep):
Mooie entree/ trappenhuis, toilet met fonteintje, kantoor/praktijk 1 (circa 30 m2) voorzien van parketvloer en te bereiken via een aparte entree/voordeur, entree/trappenhuis met glas in lood ramen, meterkast (gas) toilet met fonteintje, kantoor/praktijk 2 (3,99 x 3,47) voorzien van parketvloer, kantoor/praktijk 3 (4,37 x 3,1) met tuindeuren naar terras/tuin, bijkeuken/kitchinette (3,3 x 2,15) met vaste kastenwand.

1e Verdieping:

Linker gedeelte:
Overloop, separaat toilet, ruime ouderslaapkamer/badkamer (totaal circa 65 m2) met mooie parketvloer en authentieke spanten, diverse dakkapellen en dakvensters, de slaapkamer is voorzien van airconditioning. In deze ruimte bevindt zich tevens de luxe badkamer bestaande uit vrijstaand ligbad (Philip Starck), inloopdouche en 2 vaste wastafels. Garderobekamer (circa 27 m2) met mooie parketvloer, dakkapel en dakvenster. Tevens bevindt zich hier een trap om naar de slaapkamerverdieping te gaan van het rechter gedeelte.

Rechtergedeelte:
Overloop, slaapkamer II (2,85 x 2,85) met parketvloer, slaapkamer III (4,2 x 3,8) met balkon aan de voorzijde vaste kast en parketvloer, slaapkamer IV (4,5 x 4,35) met parketvloer en vaste kast, moderne badkamer (4,0 x 3,46) met inloopdouche, 2 vaste wastafels in badmeubel en wandcloset

2e Verdieping:

Rechtergedeelte:
Overloop, slaapkamer V (4,1 x 2,85) slaapkamer VI (4,22 x 2,85) met dakkapel, slaapkamer VII (circa 16 m2) met dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1934
Perceeloppervlakte: 2370 m2
Woonoppervlakte: circa 589 m2, inhoud: circa 2608 m3
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing. Tevens beschikt de woning over een aantal zonnepanelen en een alarmsysteem.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.