Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Korte Raarberg 41

Op top locatie (villawijk) gelegen deze te moderniseren semi bungalow met 3 slaapkamers. Het geheel is gelegen op een ruim perceel (935 m²), tuin rondom, veel privacy, oprijlaan en ruime garage.

Impressietekeningen zijn beschikbaar van Rousseau Interieur & Architectuur.

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is rustig gelegen op steenworp afstand van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Souterrain te bereiken middels vaste trap vanuit de hal/gang alwaar toegang tot een berging I (circa 11 m2), berging II (1.29 x 4.21), CV ruimte (3.01 x 1.75) alwaar CV (eigendom), garage (circa 23 m2) voorzien van tegelvloer, elektrische kantelpoort en loopdeur naar ruime oprit.

Begane grond:
Overdekt voorportaal naar entree/hal alwaar meterkast en muurkast, eetkamer (circa 29 m2) met aansluitend de serre (3.63 x 2.20) en middels schuifpui is het terras bereikbaar. Open keuken (circa 9 m2) voorzien van verouderde aanrechtcombinatie, vanuit de eetkamer is de zitkamer (4.61 x 3.94) te bereiken welke is voorzien van een open haard. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2.97 x 1.73) voorzien van tegelvloer, dubbele wastafel in badmeubel met daarboven spiegelkast met ingebouwde verlichting, ligbad, bidet, slaapkamer I (4.48 x 3.63) voorzien van laminaatvloer en met toegang tot de badkamer, slaapkamer II (circa 15 m2) voorzien van laminaatvloer en toegang tot balkon met openslaande deuren, studeerkamer/slaapkamer III (circa 7 m2) voorzien van laminaatvloer en vaste kast.

Zolder:
Vanuit de overloop begane grond is, middels een luik, de ruime zolderverdieping te bereiken. Deze zolder is makkelijk uit te breiden met een vaste trap, badkamer en extra slaapkamers.

Algemeen:
Bouwjaar: 1971.
Perceeloppervlakte: 935 m2.
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 137 m2. Inhoud: circa 790 m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.