Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Koning Lodewijkstraat 27

Op een kindvriendelijke locatie in het Meerssense kerkdorp Rothem gelegen zeer ruim tussengelegen woonhuis met inpandige ruime garage, 4 verdiepingen, 4 slaapkamers en diepe achtertuin op het zuid-oosten.

Typering:
Dit royaal woonhuis, in een rustige wijk gelegen met er tegenover een speeltuintje en de voetbalvelden van Rothem. In de directe nabijheid is de aanwezigheid van een basisschool en op 5 minuten fietsafstand is de middelbare school Stella Maris gelegen. Winkelvoorzieningen zijn ruimschoots voorhanden, zowel in Rothem, Meerssen als in Maastricht. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn goed. Rothem ligt op circa 5 kilometer van het centrum van Maastricht en het centrum van Meerssen ligt op circa 2 kilometer. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht en Heerlen goed bereikbaar.

Souterrain:
De woning is volledig onderkelderd; overloop (2.64 x 2.10), provisiekelder I (2.64 x 2.41) waskelder (circa 12 m2) alwaar eenvoudig keukenblok, witgoedaansluitingen, daglichttoetreding en deur naar achtertuin, zeer ruime inpandige garage (circa 33 m2) met openslaande deur naar achtertuin en gedeeltelijk overdekt terras. Garage voorzien van elektrische sectionaalpoort.

Het gehele souterrain is voorzien van tegelvloer.

Begane grond:
Ruime entree/hal (circa 6m2) wandcloset met fonteintje meterkast, leefruimte (circa 35 m2) bestaande uit doorzon woonkamer met voorzethaard en schuifpui naar groot terras (circa 22 m2 met trap naar tuin), open keuken met witte aanrechtcombinatie voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, wasemkap, spoelbak, koelkast en combi magnetron/oven, toegang naar de kelder.

De leefverdieping is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 4 m2) slaapkamer I (2.66 x2.63), slaapkamer II (3.81 x 3.77) en slaapkamer III (3.81 x 3.56), geheel betegelde badkamer (2.63 x 2.42) voorzien ligbad, wastafel in meubel en wandcloset, douche en designradiator.

De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken volwaardige zolderverdieping bestaande uit overloop, ruime slaapkamer IV (4.00 x 3.79) met twee dakvensters en laminaatvloer, berging I alwaar cv-ketel (huur, bouwjaar circa 2009), ruime berging II met berging onder knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1968.
Gebruiksoppervlakte wonen: 154 m2.
Perceeloppervlakte: 213 m2.
Inhoud: 603 m3.
Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, souterrain en 2e verdieping houten kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van openslaande garagedeuren , spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) en dakisolatie.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.