Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Klinkenberg 28

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Op een goede, centrale locatie gelegen woonhuis met 2 slaapkamers (mogelijkheid voor een 3e slaapkamer), badkamer en tuin met buitenberging gelegen in het kerkdorp Rothem, tussen Maastricht en Meerssen.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Begane grond:
Entree alwaar meterkast en volledig betegelde toiletruimte met wandcloset. Via de entree toegang tot de lichte woonkamer (circa 28 m2) met muurkast, houtkachel en semi-open keuken voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak. Middels openslaande deur toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het noorden met ruime buitenberging (3,94 x 3,00) voorzien van een tegelvloer en aansluitingen witgoedapparatuur. De begane grond vloer is voorzien van een lichte laminaatvloer met uitzondering van het betegelde toilet en de entree. De entree is voorzien van een linoleumvloer.

1e verdieping:
Via spiltrap te bereiken overloop voorzien van vloerbedekking met toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Ruime slaapkamer I (circa 15 m2), slaapkamer II (circa 9 m2) met schuifdeur. Beide slaapkamers zijn voorzien van houten plankenvloer. De volledig betegelde badkamer (2,12 x 2,05) is voorzien van een ligbad/douche-combinatie en vaste wastafel in het badmeubel.

2e verdieping:
Via vaste spiltrap bereikbare zolderverdieping (mogelijkheid voor een 3e slaapkamer (circa 17 m2) voorzien van laminaatvloer alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, nieuw geplaatst in november 2022).

Algemeen:
Bouwjaar: 1920
Perceeloppervlakte: 85 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 77 m2 (excl. zolderverdieping), inhoud circa 344 m3.
Energielabel: C
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk gevelisolatie, zowel kunststof- als houten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.