Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Klinkenberg 25

Op een goede, centrale locatie gelegen woonhuis met praktijkruimte/hobbyruimte (circa 15 m2) op de begane grond, 3 slaapkamers en dakterras gelegen in het kerkdorp Rothem, tussen Maastricht en Meerssen.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Souterrain:
Kleine provisiekelder (circa 4 m2).

Begane grond:
Entree (aan de Holstraat), modern toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (circa 24 m2) voorzien van laminaatvloer en keuken voorzien van een moderne aanrechtcombinatie (2007) alwaar koelkast en diepvries, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, oven, wasemkap en vaatwasser Entree (aan de Klinkenberg), entree met balie (circa 3.14 x 2.56) praktijkruimte/hobbyruimte (circa 14 m2) met aanrechtcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad en spoelbak.

De oprit aan de Holstraat is gepacht van de gemeente Meerssen voor een bedrag van circa Euro 200,-- per jaar.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 12) met vaste kastenwand, slaapkamer II (3.65 x 2.20), slaapkamer III (circa 7 m2) met aansluitend ruim dakterras (circa 20 m2). Moderne badkamer (circa 2.78 x 1,69), voorzien van vaste wastafel, wandcloset, ligbad en douche.

Tweede verdieping:
Zolder (circa 3.20 x 3.69) voorzien van laminaatvloer, bereikbaar via vaste trap, alwaar aansluiting wasmachine/droger en c.v.-gas combi (2015).

Bouwjaar: circa 1885.
Perceeloppervlakte: 80 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 127 m2 inhoud: 508 m3.
Energielabel: F.
Dakisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.