Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Klinkenberg 20 G

Op een prima locatie in het Meerssense kerkdorp Rothem gelegen ruim appartement (circa 106 m2, onderdeel uitmakende van het appartementencomplex “In den Gaaper”) op de 1e verdieping met lift, berging en parkeerplaats in afgesloten ondergrondse parkeergarage.

Typering:
Winkelvoorzieningen zijn ruimschoots voorhanden, zowel in Rothem, Meerssen als in Maastricht. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn goed. Rothem ligt op circa 5 kilometer van het centrum van Maastricht en het centrum van Meerssen ligt op circa 2 kilometer. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht en Heerlen goed bereikbaar.

Souterrain:
Parkeerplaats (5,2 x 2,33), berging (2,7 x 1,5), gemeenschappelijke fietsenberging. Begane grond: Gemeenschappelijke entree met beltableau en brievenbussen.

1e verdieping:
Ruime entree/gang (11m2) meterkast, modern wandcloset met fonteintje, zeer ruime woonkamer (circa 54 m) en open keuken voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, combi magnetron, kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast, ruim balkon (circa 11m2 met tegelvloer) bijkeuken (5m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, CV-gas HR (huur) en WTW installatie, slaapkamer I (2,13 x 4,16) met vaste grote kastenwand, slaapkamer II (3,38 x 4,21), badkamer (2,14 x 2,50) met douche, ligbad, en vaste wastafel in badkamermeubel.

Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2006.
Dubbele beglazing en gevelisolatie.
Woonoppervlakte: circa 106 m2, inhoud circa 349 m3.
Servicekosten: circa Euro 184,41 per maand.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM- voorwaarden.