Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Jan van Puijenbroeckstraat 33

Vraagprijs € 268.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Op een zeer goede ligging (aan de rand van centrum Meerssen) tussengelegen woonhuis met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot het realiseren van een 4de slaapkamer.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht-Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen aan toe en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, lichte doorzonwoonkamer met trapkast, vanuit de woonkamer toegang tot 2de hal alwaar deels betegelde toiletruimte met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Semi-open keuken (2,59 x 2,00) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van 4-pits gasfornuis, wasemkap en spoelbak. Bijkeuken (3,00 x 2,00) alwaar aansluitingen witgoed en van waaruit toegang tot de tuin gelegen op het westen voorzien van een tuinberging en via een achterom bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,91 x 2,59), slaapkamer II (2,19 x 4,04), slaapkamer III (3,19 x 4,06) en volledig betegelde badkamer (3,42 x 1,89) voorzien van ligbad, toilet, douche en vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte alwaar mogelijkheid tot het realiseren van een 4de slaapkamer (3,55 x 5,17) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1985
Het perceel dient nog te worden ingemeten, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Gebruiksoppervlakte wonen: 109 m2, inhoud: 393 m3.
De woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie. Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Energielabel: B
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.