Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Holstraat 21

Tussengelegen woning met verassend veel leefruimte, besloten achtertuin, 3 slaapkamers en zijingang (voor de fietsen).

Typering:
De woning is gelegen in het kerkdorp Rothem (gemeente Meerssen), nabij diverse uitvalswegen (A2 en A79) en ligt op zeer korte afstand van diverse winkelvoorzieningen (Jumbo). Het centrum van Meerssen ligt op steenworp afstand, terwijl het centrum van Maastricht (circa 6 km.) per auto, fiets of streekbus snel en goed te bereiken is. Voeg bij dit alles het aanbod van natuurschoon (Meerssense heide) en deze plek biedt u een plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 38 m2), alwaar CV opstelplaats (huur, circa 10 jaar oud).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van hardstenen vloer, meterkast, trappenhuis en toegang naar de kelderruimte, woonkamer (circa 30 m2) voorzien van grindvloer en openslaande deuren naar de tuin, gesloten keuken (circa 11 m2) voorzien van hardstenen vloer en nette aanrechtcombinatie voorzien van vrijstaande koelkast, spoelbak, gaskookplaat met oven, afzuigkap, bijkeuken (circa 2,5 m2) alwaar aansluiting witgoed, toiletruimte met fonteintje, fietsenberging/berging (circa 7,5 m2), besloten tuin (circa 40 m2).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 13 m2) voorzien van grindvloer, slaapkamer II (circa 11 m2) voorzien van grindvloer, volledig betegelde badkamer (circa 6 m2) voorzien van ligbad, wastafel en toilet.

2e verdieping:
Vaste trap, ruime overloop/garderobe (circa 14 m2), slaapkamer III (circa 13 m2) voorzien van grindvloer en diverse dakvensters.

Algemeen:
Bouwjaar: 1921.
Perceeloppervlakte: circa 141 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 137 m2, inhoud circa 607 m3.
Energielabel: F (geldig tot 07 maart 2029).
Dakisolatie (nageïsoleerd) grotendeels kunststof kozijnen en dubbele beglazing Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.