Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Gasthuisstraat 9 F

In het centrum van Meerssen gelegen 2 slaapkamer appartement, op de eerste verdieping met riante woonkamer, deels overdekt terras, berging en parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage (in de directe nabijheid).

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken ( op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Representatieve gemeenschappelijke entree/hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon, brievenbussen unit. Privéberging (1,28 x 2,32 m).

1e verdieping:
Entree/gang (circa 7 m2) voorzien van parketvloer, garderobe, videofoon, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime leefruimte (circa 60 m2) voorzien van parketvloer, bestaande uit woonkamer met schuifpui naar het groot terras (circa 26 m2) deels overkapt Zuid-West gelegen. Open keuken met modern kookeiland voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast en oven. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken (2,30 x 1,83 m) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2005), WTW-unit en aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer I (3,80 x 3,88 m) voorzien van parketvloer, slaapkamer II (3,11 x 2,93 m) voorzien van parketvloer en geheel betegelde badkamer (2,01 x 2,93 m) voorzien van inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005/2006
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 107 m2, inhoud: ca. 359 m3.
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing en betonnen verdiepingsvloeren.
Servicekosten bedragen circa €150,-- per maand.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.