Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Gasthuisstraat 54

Op een goede locatie gelegen (in het centrum) recent gemoderniseerd woonhuis met 2 slaapkamers, vaste trap naar de zolder, zijingang/achterom en een besloten tuin (circa 10 meter diep en gemiddeld 2,5 breed).

Typering:
Dit woonhuis is gelegen in het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met tegelvoer, meterkast voorkamer (circa 20 m2) voorzien van laminaatvloer en open haard, eetkamer (4,45 x 2,5) gesloten keuken(circa 11 m2) met moderne (2018) aanrechtcombinatie voorzien van kookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast, wandcloset (2018) met fonteintje, overdekt terras (circa 9 m2) besloten tuin op een hoger niveau gelegen (circa 25 m2). De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (4,44 x 3,47) slaapkamer 2 (circa 9 m2) moderne badkamer (2,23 x 2,05 2018) alwaar douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder (circa 11 m2) via vaste trap te bereiken alwaar laminaatvloer en c.v.-gas eigendom (2018).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1900
Perceeloppervlakte: 128 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 84 m2, inhoud circa 336 m3.
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing .
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.