Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Gansbaan 71

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Te moderniseren eengezinswoning gelegen op een rustige locatie voorzien van vier slaapkamers, een vaste trap naar de tweede verdieping én een op het noorden gelegen tuin met tuinhuis en achterom.

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 5 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (2,42 x 5,06). Hier is tevens de c.v. ketel (eigendom, bouwjaar 2016) gesitueerd.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, toiletruimte deels betegeld met fonteintje, meterkast; voor- en achterkamer (kamer en suite) met gaskachel (circa 29 m2) voorzien van vloerbedekking. Vanuit de woonkamer is er middels dubbel openslaande deuren toegang tot de tuin. Keuken (circa 15 m2) met aanrechtcombinatie onder andere voorzien van 4-pits gasfornuis, wasemkap, oven, dubbele spoelbak en koelkast; bergruimte I (2,53 x 3,55) met aansluiting voor de wasapparatuur, bergruimte II (3,50 x 4,26) met wastafel; Ook vanuit de keuken en de bergruimtes is er middels een enkele deur toegang tot de tuin. Diepe tuin op het noorden gelegen met tuinhuis en achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de vier slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (2 x 3,86) met kastenwand, slaapkamer II (3,52 x 3,86) met kastenwand en toegang tot het balkon, slaapkamer III (3,12 x 3,48) met kastenwand, slaapkamer IV (2,39 x 3,48) met kastenwand en trapopgang naar de zolderverdieping. Badkamer (1,70 x 1,37) voorzien van douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping (5,84 x 3,90) met bergruimte alwaar de omvormer van de zonnepaneleninstallatie is gesitueerd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1959
Perceeloppervlakte: 377 m²
Gebruiksoppervlakte wonen:circa 133 m2 inhoud: circa 587 m³
De woning is in voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd), houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Zonnepaneleninstallatie met 9 panelen.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.