Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Gansbaan 33

Op een zeer goede locatie gelegen (in het centrum) op diverse punten gemoderniseerd woonhuis met een besloten tuin en achterom (via recht van overpad).

Typering:
Deze hoekwoning is rustig gelegen in het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 21m2).

Begane grond:
Entree met tegelvoer, meterkast, wandcloset (2016) met fonteintje, leefruimte (totaal circa 42 m2) bestaande uit sfeervolle woonkamer met gas open haard, keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van combi magnetron/oven, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, spoelbak en koelkast en eetkamer, besloten tuin met uitzicht over de torens van de Basiliek, berging (5,69 x 2,95) met toegang (via de erfdienstbaarheid/recht van overpad via de rechter buurman).

1e verdieping:
Overloop met 2 vaste kasten, slaapkamer 1 (3,86 x 3,29) hobby/slaapkamer 2 (2,53 x 2,63) slaapkamer 3 (3,88 x 2,33), moderne badkamer 2016 (2,58 x 2,53) voorzien van ligbad, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset, douche en designradiator.

De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vaste trap, alwaar mogelijkheid voor extra ruimte/kamer (nokhoogte circa 1,84) opstelplaats van c.v.-gas (2004, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1910.
Perceeloppervlakte: 180 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 112 m2, inhoud circa 489 m3.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.