Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Den Olieberg 60

 Op een mooi groen plein gelegen halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage in een kindvriendelijke buurt.

Typering:
De woning is gelegen in het kerkdorp Rothem (gemeente Meerssen), nabij diverse uitvalswegen (A2 en A79) en ligt op zeer korte afstand van diverse winkelvoorzieningen (Jumbo). Het centrum van Meerssen ligt op steenworp afstand, terwijl het centrum van Maastricht (circa 6 km.) per auto, fiets of streekbus snel en goed te bereiken is. Voeg bij dit alles het aanbod van natuurschoon (Meerssense heide) en deze plek biedt u een plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van moderne volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, garderobe. Woonkamer (circa 33 m2) met trapkast en open keuken voorzien van koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, wasempak en 4 pits gasfornuis, vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin gelegen op het westen. Via de tuin heeft men toegang tot de ruime garage (7,14 x 3,13) met kantelpoort. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met uitzondering van de hal en het toilet, welke voorzien zijn van een grindvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,79 x 4,42), slaapkamer II (2,79 x 4,48), slaapkamer III (1,86 x 2,95). Badkamer(1,86 x 2,91) voorzien van toilet, vaste wastafel, ligbad/douche combinatie en aansluiting witgoed. De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer en de overloop. De overloop is voorzien van een grindvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken slaapkamer IV (circa 12 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1981.
Perceeloppervlakte: 160 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 101 m2, inhoud: circa 443 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, diverse rolluiken en grotendeels dubbele beglazing.
Energielabel: D.
Aanvaarding: in overleg.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Gezien de leeftijd van de woning is het mogelijk dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.