Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Den Olieberg 36

Gelegen op een uitstekende, doch rustige kindvriendelijke locatie, geheel gemoderniseerde twee onder een kap woning. De woning beschikt over 4 slaapkamers, garage, tuin op het Noord-Westen.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Begane grond:
Aangelegde voortuin met naastgelegen oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. De entree is aan de zijkant van de woning gelegen. Via de hal is de meterkast, garderobe en toilet bereikbaar. De L-vormige woonkamer (8.55 x 6.00/3.50) is voorzien van een fraaie tegelvloer en gezellige haardpartij. Middels een open trap is de verdieping bereikbaar. De moderne semi open keuken (4.30 x 2.40) is voorzien van de navolgende apparatuur: Koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven. De garage (5.70 x 3.00) is inpandig bereikbaar en beschikt over een houten poort en vliering De achtertuin is via de woonkamer, keuken en toegankelijk en is geheel omsloten. De achtertuin is voorzien van een terras, borders en gazon.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers en de moderne balkamer. Slaapkamer I (6.00 x 2.85), Slaapkamer II (3.60 x 3.10), Slaapkamer III (3.50 x 2.30). Moderne badkamer (2.50 x 2.30) voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en 2e toilet. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer, behalve de badkamer deze heeft een mooie tegelvloer.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap. Royale slaapkamer V (4.15 x 3.50) voorzien van een mooie laminaatvloer en voldoende lichtinval middels een dakkapel en Velux-dakraam. Via de zolderkamer is een bergruimte bereikbaar, alwaar ook de CV installatie is opgesteld.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979
Perceeloppervlakte: 265 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: ca 122 m2, inhoud: ca 521 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing, en geheel gemoderniseerd.
Aanvaarding: Per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.