Bekijk alle foto's

MEERSSEN | De Damiaan 12

Op een van de mooiste locaties in Meerssen gelegen riante vrijstaande villa (instapklaar) met inpandige garage en tuin met terras met uitzicht over het Geuldal.

Typering:
Deze is gelegen in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
De gehele woning is onderkelderd (circa 66 m2), met garage (circa 29 m2) welke is voorzien van een sectionaal poort, de oprit en garage zijn geschikt voor meerdere voertuigen.

Begane grond:
Mooie entree (circa 11 m2), meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, leefruimte (circa 83 m2) bestaande uit de woon/eetkamer met open keuken voorzien van, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetronoven, koffie automaat, koelkast, vaatwasser en spoelbak, bijkeuken (1,40 x 2,98). Aansluitend aan woonkamer de extra leefruimte (mogelijkheid voor 4e slaapkamer). Via de woonkamer te bereiken tuin met een gedeeltelijk overdekt terras. De onder architectuur aangelegde tuin is strak en rustig aangeplant. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop (circa 7 m2), separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje, slaapkamer I (4,54 x 3,12) slaapkamer II (4,14 x 4,43) voorzien van inloopkast (2,76 x 2,32), slaapkamer III (3,75 x 2,81), badkamer I (2,47 x 1,19) voorzien van inloopdouche en vaste wastafel, moderne badkamer II (3,12 x 2,61) voorzien van inloopdouche met glazen douchedeur, dubbele vaste wastafel en ligbad, wasruimte (2,78 x 1,65) alwaar indirect gestookte zonneboiler (eigendom), CV combi-installatie (eigendom, bouwjaar 2012), mechanische ventilatie unit en aansluiting wasmachine en droger. De gehele 1e verdieping is voorzien van een vloerbedekking met uitzondering van de badkamers, toilet en wasruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 2012
Perceeloppervlakte: 485 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 182 m2, inhoud: circa 1004 m3.
Het betreft een perfect afgewerkt en instapklaar woonhuis. De woning is voorzien van dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie, dubbele beglazing. Energielabel: A.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.