Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Charles Eijckstraat 28

Op een zeer goede locatie (aan de rand van centrum Meerssen) gelegen dit instapklaar, halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, oprit, garage, oostelijk gelegen tuin met veel privacy zowel aan de voorzijde als achterzijde.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, toilet met fonteintje, meterkast, L vormige doorzonwoonkamer (circa 31 m2) voorzien van eiken parketvloer, semi-open, moderne keuken (2018, circa 5 m2) voorzien van aanrechtcombinatie met spoelbak, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, wasemkap, combi-magnetron, koelkast en natuurstenen aanrechtblad, garage (circa 17 m2) voorzien van kantelpoort en aansluiting witgoed, tuin met veel privacy en geen directe achterburen, voorzien van tuinhuis.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2,87 x 1,97) voorzien van douche, vaste wastafel, ligbad, wandcloset en designradiator, slaapkamer I (1,90 x 3,94), slaapkamer II (3,94 x 3,19), slaapkamer III (4,12 x 2,22). De eerste verdieping is voorzien van een houten vloer (met uitzondering van de badkamer en overloop), slaapkamers zijn voorzien van horren.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken slaapkamer IV (circa 25 m2) voorzien van Velux dakraam met hor en berging in knieschotten (mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer), CV opstelplaats (huur) en douche.

Algemeen:
Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: 305 m2.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing in houten kozijnen.
Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m2, inhoud: circa 424 m3.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.