Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Burgemeester Wilmarstraat 9

Vraagprijs € 249.000,- k.k.

Open Huis
Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)

Halfvrijstaande te moderniseren eengezinswoning met aanbouw, 3 slaapkamers, badkamer en diepe tuin gelegen op het westen.

Typering:
Dit woonhuis is nabij het centrum van Meerssen gelegen. Meerssen ligt circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van toiletruimte, geheel betegeld met wandcloset en fonteintje, opgang naar de verdieping en toegang tot de leefruimte. L-vormige woonkamer (circa 31 m2) voorzien van parketvloer, semi- open keuken (circa 7,5 m2) onder andere voorzien van een gaskookplaat, wasemkap, koelkast, oven en spoelbak. Bijkeuken/berging (2,84 x 2,72). Tevens is hier de c.v.-installatie gesitueerd (huur Volta, bouwjaar 2013). Houten garage (2,90 x 4,90) voorzien van elektrische poort. Diepe tuin gelegen op het westen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (2,88 x 3,60), slaapkamer II (circa 12,5 m2), slaapkamer III (3,52 x 2,82). Badkamer (1,84 x 1,03) geheel betegeld en voorzien van inloopdouche en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van laminaat met uitzondering van 1 slaapkamer en de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare zolderruimte (1,52 x 5,53).

Algemeen:
Bouwjaar: 1956
Perceeloppervlakte: 191 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 99 m2, inhoud circa 397 m3.
De woning beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels rolluiken.
Energielabel: F
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.