Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Burgemeester Wilmarstraat 7

Nabij het centrum van Meerssen gelegen tussengelegen woonhuis met serre, garage, privé parkeerplaats en achterom.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder (4,43m x 1,86m) alwaar aansluiting wasmachine.

Begane grond:
Entree met grintvloer (2018), meterkast, wandcloset, woonkamer (circa 25 m2) voorzien van parketvloer, keuken (circa 6 m2) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, wasemkap, combi magnetron/oven, spoelbak en koelkast, serre (circa 17 m2) voorzien van tegelvloer, berging (2,86m x 2,73m) terras, garage (4,82m x 2,87m) poort, achterom en privé parkeerplaats op eigen terrein.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (1,92m x 1,07m) voorzien van douche en vaste wastafel, slaapkamer I (circa 10m2) slaapkamer II (4,58m x 2,51m) slaapkamer III (3,47m x 2,80m).

2e verdieping:
Bergzolder (geen stahoogte) via vlizotrap, alwaar .c.v-gas (huur, 2016).

Algemeen:
Bouwjaar: 1956 Perceeloppervlakte: 182 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 82 m2, inhoud: 341 m3
Dakisolatie(nageïsoleerd), gedeeltelijk dubbele beglazing, diverse rolluiken
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.