Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Burgemeester Murisstraat 56

Tussengelegen te moderniseren eengezinswoning met aanbouw, 3 slaapkamers, badkamer en diepe tuin met achterom gelegen op het zuiden.

Typering:
Dit woonhuis is nabij het centrum van Meerssen gelegen. Meerssen ligt circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (4,70 x 1,80).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van toiletruimte, geheel betegeld met fonteintje, opgang naar de verdieping en toegang tot de leefruimte. L-vormige woonkamer (circa 32 m2), open keuken (circa 17 m2) onder andere voorzien van een 5-pits gasfornuis, wasemkap, vaatwasser, koelkast, oven en spoelbak. Tuinkamer (circa 8,5 m2) met elektrische vloerverwarming en middels een schuifpui is er toegang tot de tuin. Bijkeuken (circa 7,5 m2) met aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is hier de c.v.-installatie gesitueerd (eigendom, bouwjaar 2018). Inpandige berging (circa 7 m2). Diepe tuin met achterom is gelegen op het zuiden. De gehele begane grondvloer is voorzien van een granieten tegelvloer met uitzondering van de bijkeuken en berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (circa 9 m2) met muurkast, slaapkamer II (circa 12,5 m2), slaapkamer III (circa 7,5 m2). Badkamer (circa 7,5 m2) geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel in meubel, designradiator en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van laminaat met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare zolderruimte (5,77 x 2,10).

Algemeen:
Bouwjaar: 1953
Perceeloppervlakte: 240 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 129m2, inhoud circa 524 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie.
Verder beschikt de woning over houten kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken.
Energielabel: C
Aanvaarding: per 1 maart 2023.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.