Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Burgemeester Murisstraat 4

Instapklare tussenwoning gelegen aan een rustig pleintje met 3 slaapkamers.

Typering:
Aan de rand van Meerssen gelegen woning in de nabijheid van het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Via de hal te bereiken provisiekelder (4.70 x 1.82) CV ketel (huur).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van laminaatvloer, meterkast en toilet. Doorzon woonkamer (circa 33 m2) voorzien van laminaatvloer, uitbouw (2018) alwaar semi open keuken (4.23 x 2.38) voorzien van combi magnetron/oven, koel/vriescombinatie, inductie kookplaat, spoelbak, afzuigkap en veel kastruimte. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken (1.75 x 2.38) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Berging (2.39 x 2.38). De openslaande tuindeuren vanuit de keuken bieden toegang tot de besloten tuin gelegen op het zuiden (geheel beklinkerd), achterom via poortje.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.65 x 2.84), slaapkamer II (2.83 x 2.64), berging (1.85 x 1.15), slaapkamer III (3.56 x 2.85). Ruime geheel betegelde badkamer (3.56 x 2.82) voorzien van: ligbad, hoekdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en radiator. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder (circa 14 m2) te bereiken via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1953.
Perceeloppervlakte: 136 m2.
Woonoppervlakte: 109 m2, inhoud: 476 m3.
kunststof kozijnen met dubbele beglazing, Rolluiken en suskasten.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.