Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Burgemeester L'Ortijestraat 5

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, overdekt terras, garage en achterom met parkeerplaats en 11 zonnepanelen.

Typering:
Dit woonhuis is rustig gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op 2 minuten loopafstand, en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Waskelder (3,63 x 2,60) alwaar aansluiting wasmachine, heteluchtverwarming en geiser (huur).

Begane grond:
Voortuin en oprit, entree met tegelvloer, toilet met fonteintje, meterkast, leefruimte (totaal circa circa 45 m2) bestaande uit zitkamer met gaskachel, eetkamer, keuken alwaar aanrechtcombinatie (circa 1999) voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, kookplaat, wasemkap en spoelbak, overdekt terras (circa 23 m2), garage (4,80 x 2,80) achterom/parkeerplaats.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (1,46 x 2,62, 1999) alwaar ligbad, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel, slaapkamer I (2,65 x 2,60) met balkon voorzijde, slaapkamer II (3,72 x 3,59) slaapkamer III (2,62 x 2,68).

2e verdieping:
Mooie ruime slaapkamer (5,24 x 3,98) voorzien van dakkapel (2009) berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965, aanbouw circa 1986.
Perceeloppervlakte: 363 m2.
Dakisolatie(nageïsoleerd) spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) en dubbele beglazing.
Diverse rolluiken.
De woning is voorzien van 11 zonnepanelen met een reguliere opbrengst van circa 3.200 Kwh per jaar.
Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m2, inhoud: 503 m3.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.