Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Bunderstraat 134

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

OPEN HUIS:
Woensdag 21 september 16.00u – 17.00u
Vrijdag 23 september 17.30u – 18.30u

Tussengelegen te moderniseren jaren ’30 woning met authentieke details, 4 slaapkamers, moderne badkamer, diepe tuin met achterom en garage.

Typering:
Dit woonhuis is nabij het centrum van Meerssen gelegen. Meerssen ligt circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 15 m2).

Begane grond:
Ruim entree alwaar meterkast en toiletruimte met fonteintje, ruime woonkamer (circa 34 m2) voorzien van vloerbedekking, authentieke glas in lood tussendeuren naar de serre (4,79 x 3,13) voorzien van vloerzeil, separate gesloten keuken (5,50 x 2,62) voorzien van eenvoudige aanrechtcombinatie met dubbele spoelbak, 4 pits gaskookplaat, oven en wasemkap, de keuken biedt toegang naar de bijkeuken (3,70 x 2,62) alwaar opstelplaats CV-ketel (bouwjaar 1996, eigendom), aansluiting witgoed en geiser (huur). Zowel vanuit de serre als de keuken is de tuin bereikbaar, welke is gelegen op het Noorden. Achterin de tuin bevindt zich de garage (5,83 x 4,75) met aan de zijkant een portaal (5,83 x 1,00) waarmee de woning achterom te bereiken is via een weg tussen Bunderstraat 128 en 130.

1e verdieping:
Via de authentieke trap komt u op de ruime overloop, slaapkamer I (4,02 x 4,11) alwaar vaste wastafel, slaapkamer II (4,09 x 3,65) alwaar vaste wastafel, moderne volledig betegelde badkamer (2,85 x 2,17) voorzien van toilet, inloopdouche, wastafel en geiser (huur). De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, de overloop is voorzien van een laminaat vloer.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer III (4,11 x 2,96) alwaar vaste wastafel, slaapkamer IV (4,05 x 2,67) en bergzolder (circa 7 m2 gemeten vanaf hoogte van 1,5 m). De overloop is voorzien van vloerbedekking. De slaapkamers zijn voorzien van een houten plankenvloer.

3e verdieping/zolder:
Zolderruimte (circa 10 m2 gemeten vanaf 1,5 m hoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1928.
Perceeloppervlakte: 292 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 189 m2, inhoud circa 760 m3.
Energielabel: E.
De woning is een gemeentelijk monument.
In de woning bevinden zich houten kozijnen met grotendeels dubbel glas. Aan de achterzijde op de 1e verdieping bevinden zich rolluiken. Het dakbeschot van de hoofdbouw en de golfplaten van de garage bestaan uit asbesthoudende materialen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.