Bekijk alle foto's

MEERSSEN | Ambyerweg 30

Sfeervolle karakteristieke halfvrijstaande jaren ’30 woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, garage en een ruime tuin met terras en overkapping.

Typering:
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie te Rothem, een kerkdorp van de gemeente Meerssen en is uitstekend te bereiken vanuit alle windstreken. Zowel de op- en afritten van de A2 en de A79 liggen op een steenworp afstand. Het gezellige centrum van Meerssen ligt op 2 kilometer en het centrum van Maastricht op circa 6 kilometer. Rothem heeft een eigen basisschool en middelbare scholen liggen in de directe omgeving (Meerssen en Maastricht).

Souterrain:
Provisiekelder (10 m2).

Begane grond:
Voortuin met oprit. Entree alwaar meterkast, opgang naar de verdieping, toiletruimte met wandcloset (2005) en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer (circa 41 m2) voorzien van een open haard en schuifpui welke toegang geeft tot de tuin. Half open U-keuken (ca 9 m2) onder andere voorzien van koelkast, diepvries, vaatwasser, dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, oven en afzuigkap. Bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en wasbak. Tevens is vanuit hier de tuin en de oprit toegankelijk. De ruime tuin is gelegen op het westen en voorzien van een overkapping. De begane grond vloer is geheel voorzien van asfalt tegels.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (3,99 x 4,10) met wasbak. Slaapkamer II (3,49 x 4,35) met vaste kasten. Slaapkamer III (2,49 x 3,14). Badkamer (1,97 x 2,50 bouwjaar 2005) voorzien van douche, wastafel en wandcloset. Deze verdieping is geheel voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbare verdieping met overloop, slaapkamer, badkamer en berging. Slaapkamer IV (ca 19 m2) met twee dakkapellen aan de achterzijde. Badkamer (circa 4 m2, bouwjaar 2001) voorzien van bad/douche combinatie, wastafel en wandcloset. Berging alwaar opstelplaats voor de c.v.-ketel (huur, bouwjaar 2020, looptijd 60 maanden).

Algemeen:
Bouwjaar: 1939.
Perceeloppervlakte: 400 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 165 m2, inhoud circa 631 m3.
Energielabel: D.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie (2018). Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.