Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Zwanenstraat 34

Op een van de mooiste locaties van de wijk Havenzathe (Boschtraat kwartier Oost, centrum Maastricht) gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 verdiepingen, voortuin, balkon en privéberging.

Typering:
Dit appartement is gelegen in de wijk Havenzathe, een rustig en autovrij gelegen gebied. In de directe omgeving zijn onder andere te vinden: het Eifelgebouw, de statige Boschstraat, het bassin, bioscopen en de Markt. Het centrum van Maastricht met onder andere het Mosae Forum is op 5 loopafstand te bereiken. Wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen gaan hier hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken dit stadsdeel tot een plezierige leefomgeving.

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenberging en privéberging (nr. 34) welke te bereiken zijn via de onderdoorgang Hoogzwanenstraat.

Begane grond:
Entree/hal, woonkamer (circa 27 m2) voorzien van parketvloer en deur naar de voortuin (circa 16 m2), open keuken (circa 6m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, diepvries, oven (in kastenwand), 5-pitsgasfornuis, wasemkap, vaatwasser en spoelbak, 2de hal alwaar meterkast, wandcloset met fonteintje en trap naar de 1ste verdieping.

1e verdieping:
Overloop, berging/cv-ruimte alwaar cv-ketel (huur, 2018), slaapkamer I (3,61 x 2,22) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer II (4,63 x 2,92) voorzien van vloerbedekking en toegang tot het balkon gelegen op het westen met mooi uitzicht over monumentale bebouwing, kastruimte alwaar aansluitingen witgoed, volledig betegelde badkamer (2,98 x 1,79) voorzien van bad/douche-combinatie, toilet en dubbele wastafel. De overloop is voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1979 (gedeeltelijk gerenoveerd in 2009).
Woonoppervlakte: circa 88 m2, inhoud circa 304 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
VvE-kosten appartement en berging: €175,- per maand (inclusief waterverbruik). Kosten erfpacht: €886,- per jaar (aftrekbaar).
Er is sprake van een beschermd stads- of dorpsgezicht.
Aanvaarding: in overleg.


Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.