Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Zeguerslunet 6 B

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 1e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, balkon en loggia, privéberging en parkeerplaats (nr. 72) in parkeerkelder.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Parkeerplaats (nr.72) en gezamenlijke fietsenkelder in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon. Daarnaast bevindt zich op niveau 0 de privéberging (2,47 x 1,67) behorende bij het appartement.

1e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 14m2) alwaar geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal, voorzien van parketvloer, heeft men toegang tot slaapkamer I (3,77 x 3,53) voorzien van vloerbedekking met toegang tot de mooie badkamer (3,77 x 2,08) welke van alle gemakken is voorzien met een ligbad, groot wastafelmeubel en wandcloset. Verder zijn vanuit de hal te bereiken badkamer II (circa 3m2) alwaar douche en vaste wastafel en slaapkamer II (3,77 x 3,00). Vanuit de hal te bereiken ruime leefruimte (circa 62m2) met veel lichtinval bestaande uit de woonkamer en de moderne open keuken welke is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, spoelbak en vaatwasser. De berging in de leefruimte (circa 4m2) alwaar opstelplaats WTW-installatie, opstelplaats keukenboiler en aansluitingen witgoed. Middels openslaande deuren heeft men toegang tot het royale balkon/loggia (2,15 x 5,20) met uitzicht over de binnenplaats van het complex, het balkon is op het noorden gesitueerd. De leefruimte en berging is voorzien van een parketvloer.
Over de gehele breedte van het appartement heeft men vanuit meerdere ruimtes toegang tot het balkon aan de straatzijde.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 121 m2, inhoud: circa 380 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing, elektrische screens bij de ramen aan de straatzijde en een WTW-installatie.
VvE bijdrage:
Appartement: circa € 197,61 per maand.
Berging: circa € 5,87 per maand.
Parkeerplaats (nr. 72): circa € 19,56 per maand
Totaal: circa € 223,04 per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.