Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Zeguerslunet 12 D

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 3e verdieping gelegen ruim en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers, 2 balkons en privéberging in het souterrain en parkeerplaats (nr. 13) in parkeerkelder.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 3e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging, gezamenlijke fietsenkelder in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon. 3e verdieping: Ruime entree/hal (circa 12 m2). Vanuit de hal heeft men toegang tot slaapkamer I (4.66 x 3.00) met toegang tot de geheel betegelde badkamer I (2.09 x 3.37) voorzien van ligbad, wandcloset en wastafelmeubel, badkamer II (1.21 x 2.09) volledig betegeld met wastafel en inloopdouche, volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer II (2.42 x 4.66), de ruime leefruimte (circa 45 m2), middels openslaande deuren toegang tot balkon I (4,28 x 1,91, voorzijde / zuid ligging) en balkon II (circa 3 m2, achterzijde) met uitzicht op de groene binnenplaats van het complex, nette open keuken welke is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte, toegang tot de berging voorzien van opstelplaats WTW-installatie en aansluiting wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamers en de berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 110 m2, inhoud: circa 344 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
VvE bijdrage: Appartement: circa € 167,51 per maand. Berging: circa € 7,21 per maand.
Parkeerplaats (nr. 13): circa € 18,02 per maand
Totaal: circa € 192,74 per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.